Teckningar o pastell målningar

Har alltid älskat att teckna, ritar av kan vara foton eller bara en bild. Tänkte\ att jag ska lägga ner lite mer krut på att teckna o måla framöver. Eftersom jag aldrig gått någon kurs i grunderna så kommer det bli så framöver 😀 På sista tiden har jag börjat att måla i pastell. Testar o måla lite i akvarell också. Kommer bli någon målning i Akryl . Sen får vi se vad jag tycker om bäst o jobba i 😀

Teckning

Troja våran stamtik

Shaya, blandis mellan bc o newfoundland

shaya

Shanti ,hovawart

Hereford tjur , Pluto

tjuren-pluto

Chilli vit herde

Ikka bordercollie

Stenbock

IMG_20181019_092520_349

 

 

Akvarell

Sarek 6 mån

sarek

Pastell

Fantasy dragon

Älskar drakar , dragon heart

Ett av dom vackraste djur jag vet om , geparden

Leo (dop present)

Stjärntecken

Stenbock

Vattuman

Vädur

Lejon