I våra hjärtan

……………………………………………………………………………………………………………………..

2007-2016 våran urhärliga Sarek, RLD N RLD F LP2 Gyllene Mix Sarek

24feb-034sarek

4aprilsarek_duva

Det är tyst för tyst , våran stora personlighet har lämnat oss. Finns ingen mer skrattande pratande nalle björn här hos oss. Sarek min galning vad du fattas mig.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

2004-2015 Våran underbara Troja, LP1 LP2 Goldzack Tina Turner, stamtiken till min kennel

+20150516_095035

4okt-11 009

Svansen har slutat att gå, morr pratet har tystnat. Vi saknar dig väldigt mycket! Troja som var världens snällaste. Är så tomt så tomt……

2000-2004 Vårat stolpskott Festis, LP2 Festis blandras labbe/?

festis

Vårat underbara stolpskott. Du finns alltid kvar i våra minnen, var så speciell. Saknar dig så otroligt mycket fortfarande!

Regnbågsbron…

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden. När ett husdjur dör kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma.

De gamla djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar. Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar. Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp och tittar bort i fjärran.

Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar.

Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta. Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas….

Regnbågsbron