Imorgon är en annan dag

Julen gick otroligt fort och jag hann inte sitta här o skriva tyvärr. Sen tänkte jag skriva lite kortfattat om resten av året i början av jan. Men då händer det en fruktansvärd händelse. Jag orkar inte ta det nu. Jag håller på att bearbeta kommer nog att göra det lång tid framöver. Det har verkligen satt sina spår. Jag kommer i mars att tvinga mig till att skriva här. Varför, jo det är en form av bearbetning som jag måste göra. Jag kommer även göra inlägget lösenords skyddat. Så ni måste kontakta mig på fb eller mailen gyllenemix@gmail.com för att få lösenordet. För det kommer vara väldigt tufft för vem som att läsa texten. Ingen text som jag vill ha öppen för vem som helst att läsa. Varför skriver jag det då i bloggen. För man kan säga att det berör en del folk också.

 

Mitt i allt innan o precis då den dagen letade jag efter en egen häst. Det har varit min dröm så länge jag minns att ha en egen häst. Så nu i jan kom han hem, Merlin. Är en Irish Cob, så supersnäll!!!! Man kan säga att jag är tvungen att skydda mitt hjärnkontor så har jag lagt mycket energi o tankar på att träna Merlin och hålla på med hästarna och åsnorna . Annars så skulle jag bli helt knäckt. Så därför är det mycket hästar o åsnor på insta just nu. Har gjort ett eget konto förresten så nu kommer det bli bara hundar på det kontot och stall lyckorna har stallet 🙂

DSC_0502

Merlin

Nu måste jag ta kväll. Nästa inlägg blir om den där dagen , inget efter är sig likt.