Lucka 8 Maj En norrman

Under våren så ramlade jag över en jakt kurs för Asbjörn Kristiansen, en norrman. Det var helgen efter spåret 😀 Jag anmälde mig utan hund. Av den anledningen att jag hade ingen hund o gå med Nessie var endast 5 mån då tror jag . Vill inte ta med henne på någon sån kurs när hon är så pass ung Vexla funkar inte och Saga o Twix så kände jag att tåget hade gått. Vi hade teori på fredags kvällen. Väldigt mycket intressant tankesätt.

 

Sen under lördagen så hade vi praktiskt hela dagen. Det var otroligt lärorikt och mycket bra tänk vid avlämningar som jag helt köper. Är nog den bästa jakt kurs som jag har varit på tror jag! Var otroligt intressant o lyssna på vad Asbjörn sa till alla under dagen!!! Fick med mig väldigt mycket verktyg. Eftersom jag inte gick med hund så passade jag på att fota lite 😀 En hel del av det tänket kör jag på Nessie o det verkar fungera riktigt riktigt bra!!!! Hade så jätte gärna velat vara med under hela helgen men under söndagen var det dax för……(lucka9)

DSC_0037

DSC_0049_edited

DSC_0407

DSC_0424

DSC_0145

DSC_0519

DSC_0243

 

DSC_0551

DSC_0576

DSC_0596

DSC_0317