Lucka 6 Maj ,En dröm

Ledsen att det inte blev någon lucka igår. Men familjen och riktiga livet går före 😛

En dag i maj var det dax för en av många rally tävlingar som jag och Twix har gjort under året. Klockan ringde tidigt och iväg bar det till Tranås brukshundklubb. Började gå och rasta och fick för nästa sek stanna. Det ringlade en huggorm över stigen 🙂 Är inte rädd för ormar men man hoppar till när man inte är beredd. Är ju mest rädd för att Twix skulle bli biten. Så jag tänkte jag går längs med vägen sen. Ja vad ligger där en annan huggorm. Så det var verkligen att hålla stenkoll när jag rastade under dagen.

 

Första starten, var samma domare till bägge banorna. Kändes riktigt bra. Twix var lite för het men annars så kunde jag hålla i henne. Var en rätt så ”enkel” bana, med lite dubbel slalom i, lite stadga skyltar som stanna. Kändes rätt okej när vi gick i mål. Åt lite mat rastade lite till. Så var det dax äntligen för nästa start. Denna bana var nog ett av årets roligaste banor tror jag 😀 Man gick till en fyrkant kan man säga, gjorde 3 skyltar gick ur fyrkanten och kom sedan tillbaks till fyrkanten och gjorde 4 skyltar till och gick ut. Twix var precis lagom och vi fick en sån helt underbar känsla när vi gick. Den där magiska känslan som iallafall jag jagar när jag tävlar. Att vi blir mer som en 😀 Var bara helt otroligt! Brydde mig inte om vi hade diskat oss eller fått massa avdrag utan den känslan var allt på den banan.

 

Prisutdelningen äntligen.

Brukar inte vilja veta vad jag har fått innan prisutdelningen på rallyn. Men en hel del kom fram o sa grattis så då tänkte jag det måste ha gått helt okej 😀 Första banan blir förvånad 99p får vi 😀

Så kommer vi till prisutdelning för sista banan med den magiska känslan. Vi får delad första placering och våran första 100p! Blev så otroligt glad!!!!! Att vi satte 100 tillsammans med känslan det var verkligen magiskt! Det jag inte visste då var att vi skulle få vara ute för samma sak en vecka senare 😀

DSC_0096

Bild från stora stockholm dec 2017 där hade vi nästan samma braiga känsla men bara nästan 😀