Lucka 5 April Tassar

En del tycker det är galenskap en del gillar det, nämligen tatueringar 😀 Jag själv tillhör den gruppen som gillar tatueringar. En hel del i min närhet gillar det inte. Men det är något som är jag. Och sånt som betyder väldigt speciellt för mig är sånt som jag tatuerar in. Ja vet 😀 går inte ta bort om det inte är laser. Men varför ska jag ta bort något som jag verkligen vill ha på mig? Det som jag väljer att tatuera in är som jag skrev betyder väldigt mycket för mig och som jag vill bli påmind om eller känna att jag har dom med mig.

 

För varje djur som försvinner känns det som att det läggs på en ytterligare tyngd på mina axlar och då är det skönt att ha dom med mig. Som jag har åsnan Tomas på ryggen. Som jag har alla vovvarna på armen 😀 På just Tomas är det ett porträtt men jag vill inte ha ett porträtt på alla hundar. Då skulle jag ha 8 hundhuvuden nu och nej det blir för mycket. Så jag löste det genom som sagt att skriva namnen på armen istället. Sen dom hundar som har gått vidare där sätter jag in en tass brevid namnet, den ideen fick jag för något år sedan. För dom lämnar tassavtryck hos mig . Sen kände jag att det är roligt o ha namnen också när vovven lever 😀 så Därför tatuerar jag in namnet så fort jag har fått hem valpen. 😀

 

I april så var det dax att fylla på namnen med Nessie och tyvärr sätta dit lite tassavtryck.

20180423_160549

När jag är runt 50 då kommer jag att göra min sista 😀 Ha ha så får vi se hur mycket icke tatuerad hud jag har kvar då 😛