Lucka 2 Poseidon feb

En kall tidig morgon, samma dag som en av grabbarna fyllde tonåring så stack jag iväg till värnamo för att möta upp Poseidons uppfödare. Hade planerat det så att grabben som fyllde år låg o sov. Som ni många av er vet så gillar tonåringar att sova ? . Så hem bar det . Nej var ingen födelsedagspresent utan att Athena var själv. Hon behövde en kompis. Eftersom vi gillar Athena så mycket så tingade jag en från samma ställe som Athena kommer ifrån. Och det visade sig sen att det var en kusin som kom hem. ?Har verkligen fått pippi på hjärnan.? Att få en fågels förtroende är verkligen något stort. Går inte att muta dom, skälla på dom osv utan en fågel bestämmer helt o hållet. Fåglar är verkligen speciella djur, så otroligt smarta. Mycket mer uträknande. Vi är lixsom deras betjänter.Poseidon kan busvissla o håller på att lära honom lite andra visslingar. Av nymfen är det bara hanen som kan vissla och lära sig prataPoseidon är som Athena en nymfkakadua eller som man sa förr nymfparakit. Ordet nymf kommer från grekiska mytologin. Så där letade jag namn. Så först fick den första heta Athena och så tyckte vi att Poseidon skulle passa och det gör det. Nymfen kommer från Australien . Är efter undulaten den fågelart som har varit hos människorna längst.Det märks att fåglar är släkt med dinusarier. Är något väldigt gammalt och framför allt magiskt med dom ?Så stanna upp och titta på dom vilda fåglarna. Väldigt fashinerade djur.