Julkalendern

Fick en idee idag, 1 dec . Varför inte göra en julkalender om året. 24 minnen. I dom minnena så blir det en hel del tankar, varför jag tänker så, hur mm. Tränings tankar ideer i inslagen.

Lucka 1 handlar givetvis om Nessie ? . Sen kommer det fylla på, Rallytävlingar, träningar ihop med bästa träningskompisen Evelina ?. Sm i rally med Twix . Såklart Maia och Poseidon mina fåglar. Vardagen och en skyddsängel.

Många vet idag vem jag är eftersom jag har varit ute o tävlat i många år i jakt bruks lydnad en del utställningar och senaste tid rally. Jag har kennel, engagerat mig i klubbar. Även i åsnevärlden vet en del vem jag är. Så därför håller jag mitt ”privata ” lite skymundan. Är därför det är massa hundar fåglar o lite åsnor på insta och fb. Men några glimtar privat blir det här ? så trevlig läsning ?

Frågor o tankar skickas på mailen gyllenemix@gmail.com