Nytt utseende

Då var det dax igen, kände att jag ville göra om hemsidan lite. Har kommit 2 nya sidor också 😉 Hänt rätt mycket i höst, orkar inte skriva en gång till så gå in på Athenas sida så kan ni läsa där 😉 Vad hittar vi annars på. Twix o jag tävlar rally mästar klass. Med blandade resultat förrutom nu sist gick det riktigt bra 😀 Twix är het så det gäller att hålla henne på mattan. Tränar Vexla i lydnad o bruks lydnad o Saga får göra lite olika roliga saker.Vi har 2 rally tävlingar kvar innan vi tar jul ledig en liten stund.

 

Annars tuffar livet på, har svårt ibland att motivera mig till att gå o ut o träna lydnad. Men när jag väl kommit igång då tycker jag det är jätte kul 😀 Tanken är att jag o Vexla ska starta appell spår o startklass till våren. Vi får se men målet är inställt på start.

 

Nästa år händer det förhoppnings väldigt roliga saker 😀 Tyvärr kan jag inte nämna något ännu.

I april så planerar jag en ny kennel träff, en träningsdag i apportering. Det ska bli superskoj!

Just det Twix har fyllt hela 8 år bara ingen berättar det för henne, galningen 😀 Ska snart ut på äventyr, ska bli superskoj! Nu är det dax att fixa kvällsmaten. Ha det toppen! Hoppas jag hinner att sitta här snart igen 😀

20171120_110205