Grattis!

Grattis till Katarina m RLDN Gyllene Mix Hajas Lillfixa m A på höfter o ua på armbågar ? så himla skönt!
Som uppfödare så känns det extra skönt när man har plockat ihop valparna.  Nu är det bara att tuta o köra?

image

Fixa

Ser in i dom bruna ögon. Min vän, tiden börjar att lida mot sitt slut……. säger dom. vill inte säga hej då till ytterligare familjemedlem iår. Det är det värsta m djur att man måste säga hej då om o om igen.  Dom lever inte lika länge som vi tyvärr.  M än så länge är gnistan kvar. Eftersom troja inte orkar gå långpromenader längre så satte jag in henne o dom andra tre i bilen m william åkte ut till skogen där dom inte har varit på väldigt länge.  O släppte dom lösa. Dom fick bara vara hundar. Hade så roligt grävde nosade lekte mm. Var nog runt 30 min. Åkte hem. Sen låg dom o sov så gott. Många tror att man måste gå lååånga rundor m det viktigaste är att motionera hjärn kontoret istället.

image

Troja

One thought on “Grattis!

  • 16 november, 2015 at 11:21
    Permalink

    Grattis till Lillfixas fina HD resultat !!!!! Det skär lite i hjärtat när jag hör om Troja. Deras liv är alldeles för kort !!!!! Stor kram till dig och nospussar till alla fyrbenta vännerna !!!!

Comments are closed.