Trädgård träning

Blev riktigt bra träning.  Man behöver inte ha stora fält vid jakt träning. Räcker m trädgården i vissa fall. 

Började m att lägga 7 små dammys i en buske. Stod 15 m ifrån skickar saga o twix varannan gång. Halvvägs så stannade jag dom m stopp på pipan o sedan ut igen.  Visst det var väldigt kort avstånd.  M jag ville verkligen lyckas sen ville jag nöta signalen mer. Alltså leta bland tassarna.  Sen la jag ut 7 st runt om på trädgården bland alla buskar så 7 olika ställen.  Gick o hämtade en stor dammy på 1.2 kg.  La den mitt i allt väldigt synligt.  Skickade twix på ett ställe skickade sarek på den stora.  När sarek kom m den stora så gick jag o la ut dammyn igen på samma ställe.  Skickade saga sen sarek o la ut sareks dammy på samma ställe igen,  skickade twix,  sarek, saga. Så där höll jag på. Blev så himla bra ! Blev kvalitet på övningen.  Tränade mycket på samma gång utan att det blev för svårt eller snurrigt . Tränade stadga, närsök, linjetag, att gå till olika punkter passera gamla som drar.

Nu ligger dom trötta i hallen 😆

Nu blir det kväll.  Ha det toppen!

image

En favvo bild i repris
Saga Troja Sarek Twix